Μόνιμα κλειστή και επ' αόριστον η Εθνική οδός στον Ισθμό μέχρι να δικαιωθούν οι αγρότες (video)

0


Το μπλόκο στον Ισθμό κάθε ώρα που περνάει μεγαλώνει με συμμετοχή από όλες τις περιοχές της Κορινθίας .Το εκπληκτικό που κατέγραψε η κάμερα της Πρώτης news είναι η αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των κοινωνικών τάξεων ,παρότι οι οδηγοί των Ι.Χ ,φορτηγατζήδες και λεωφορειούχοι ταλαιπωρούνται με το κλείσιμο των δρόμων κανείς δεν διαμαρτύρεται αντιθέτως κατεβαίνουν από τ΄αυτοκίνητά τους, παρά το δριμύ ψύχος που επικρατεί στην περιοχή και πίνουν τσιπουράκι συζητώντας για το μαύρο μέλλον που περιμένει τον Ελληνικό λαό στην περίπτωση που περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του αγροτικού μπλόκου των διοδίων του Ισθμού Παναγιώτης Φακιάς δήλωσε αποκλειστικά στον Νίκο Νικολόπουλο ότι η Νέα Εθνική οδός κλείνει οριστικά και η παλιά Εθνική θα κλείνει 6 δίωρα το εικοσιτετράωρο μέχρι την τελική δικαίωση και δεν πρόκειται να ξανανοίξει έως ότου αποσυρθεί αυτό το άδικο νομοσχέδιο που βάζει την τελική ταφόπλακα στους εργαζόμενους του Ελληνικού λαού .δείτε το βίντεο


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόνιμα κλειστή και επ' αόριστον η Εθνική οδός στον Ισθμό μέχρι να δικαιωθούν οι αγρότες (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator