Αγωγή αποζημίωσης 1 εκατ. ευρώ στους Μπογδάνο, Πιτταρά, Πορτοσάλτε, Φιλιππίδη, Μάνδρου

0


Ενα απίστευτο κρεσέντο λάσπης χωρίς το δυνατότητα να ακουστεί η άλλη άποψη

Μήνυση και αγωγή αποζημίωσης ύψους 1.000.000 ευρώ υπέβαλλε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπόνιος (ιδρυτής και ιδιοκτήτης του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”), σύμφωνα με ανακοίνωση του, στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Νίκο Φιλιππίδη, Γιάννη Πιτταρά, Αρη Πορτοσάλτε και Ιωάννα Μάνδρου για το «τηλεοπτικό κατακρεούργημα που υπέστη», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, από την εκπομπή του πρώτου, «ΣΚΑΙ στις 6».

Η εν λόγω εκπομπή προκάλεσε τεράστια βλάβη στην οικογένειά του καθώς και στην επαγγελματική του ζωή, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μπόνιος έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε γερμανικά ΜΜΕ για τους εγχώριους κρατικούς οργανισμούς και τις διαφημιστικές δαπάνες-χορηγίες.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγωγή αποζημίωσης 1 εκατ. ευρώ στους Μπογδάνο, Πιτταρά, Πορτοσάλτε, Φιλιππίδη, Μάνδρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator