Δεν μας ξάφνιασε καθόλου: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό ο αστυνομικός της Ζωής

0


Δεν μπορεί να αποχωρήσει από το προσκήνιο η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς τα προβλήματα της με υπαλλήλους του Κοινοβουλίου συνεχίζονται.

Το νέο «επεισόδιο» σημειώθηκε χθες επί της οδού Μητροπόλεως, όπου διαθέτει γραφεία η κ Κωνσταντοπούλου, η οποία αρνήθηκε για άλλη μία φορά να συνεργαστεί, αναφέρει ο ΣΚΑΙ.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στην οδό Μητροπόλεως με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της κ. Κωνσταντοπούλου, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ.

Οι υπάλληλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν είδαν έναν συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου να έχει κάνει κατάληψη του επίμαχου γραφείου μαζί με έναν αστυνομικό από τη φύλαξή της.

Η κατάσταση «πολιορκίας» του γραφείου , όπως υποστηρίζουν έγκυρες πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φρουρός της πρώην πρόεδρου της Βουλής, υπέστη νευρικό κλονισμό από την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της και την ένταση των στιγμών, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν μας ξάφνιασε καθόλου: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό ο αστυνομικός της Ζωής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator