Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. Κορινθίας: ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ

0



Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου 

Ν. Κορινθίας

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ 

ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ

Τα μέτρα που έχουν σχεδιάσει Κυβέρνηση, ΔΝΤ, ΕΚΤ και τα αρπακτικά της περιουσίας του Έλληνα, έρχονται να μας εγκλωβίσουν και να φέρουν σε απόγνωση τους χιλιάδες επαγγελματίες του Κλάδου μας και γενικότερα των μικρών επιχειρήσεων, βυθίζοντάς μας στο τέλμα με ορατό το οριστικό κλείσιμο.

Στο πλαίσιο της επιτακτικής ανάγκης να δώσουμε επιτέλους ένα πρώτο ηχηρότατο μήνυμα, ενάντια στις δεσμεύσεις τους για τα νομοσχέδια στο ασφαλιστικό και φορολογικό το οποίο είναι στα σκαριά και έρχεται, καλέσαμε όλους τους Συναδέλφους στον νομό και αποφασίσαμε να πρωτοστατήσουμε στην γενική κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016 με 24ωρο κλείσιμο όλων των καταστημάτων.

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ

Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου Ν. Κορινθίας
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. Κορινθίας: ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator