ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών με πρωτοβουλία του Δημήτρη Καμπόσου, ως Δημάρχου και όχι ως Προέδρου της ΠΕΔ για το καυτό ζήτημα των απορριμμάτων. Συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος, Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής ,Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης , Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Νεμέας Κώστας Καλαντζής, Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης Κακλαμάνος και οι Βουλευτές Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης και Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο Γ.Μανιάτης έστειλε συνεργάτη του.



Ενημερώθηκαν οι Βουλευτές και από την πλευρά των Δημάρχων για το θέμα των απορριμμάτων και μάλιστα και οι τρεις δήλωσαν υπέρ των θέσεων των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, η οποία είναι να αναλάβουν μόνοι τους την διαχείριση και ειδικά για την περιοχή μας ο Δ.Καμπόσος ανέφερε για ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλιέων,Επιδαύρου και Νεμέας, μάλιστα ο Γ.Γκιόλας δεσμεύτηκε να βρεθεί από την κυβέρνηση ο τρόπος που θα διασφαλίσει τις αδειοδοτήσεις όλων των διαδικασιών καθώς και την προστασία των Δήμων από τυχόν διάθεση...εκδίκησης από την Περιφέρεια με την μορφή της επιβολής προστίμων. Δόθηκε ραντεβού για την Παρασκευή στην Τρίπολη, σε μια διευρυμένη σύσκεψη μεταξύ των Δήμων και των Βουλευτών όλων των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.







Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator