ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ

0


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΗΔΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΔΕΙΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΣ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ Η ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ....!

ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ.ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.ΓΙΑΥΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ!!!!!!

Δημήτρης Μπαλάφας
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator