ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ - Ο David Gilmour των Pink Floyd για την κηδεία του Παντελή Παντελίδη !!!

0


Ο ορισμός- για να μην πω- το έκτρωμα της παραπληροφόρησης είναι το παρακάτω βίντεο, στο οποίο η κ.Νανά Παλαιτσάκη- είναι και παλιά καραβάνα τρομάρα της!!!!- μεταδίδοντας την κηδεία του Π.Παντελίδη, ανακοινώνει ότι "η Φράνκα Ράϊτ , σύζυγος του Ντέηβιντ Γκίλμουρ των Πίνκ Φλόϋντ και ο Ντέηβιντ Γκίλμουρ ο ίδιος,στέλνουν τα συλλυπητήριά τους", ονομάζοντας "άγγελο" τον αδικοχαμένο Παντελή και λέει ότι η Φράνκα της έστειλε και μια φωτό όπου είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της Γκίλμουρ. Λοιπόν προς αποκατάσταση της αλήθειας:
H Franka Wright είναι η πρώην σύζυγος του αείμνηστου Rick Wright, "υπεύθυνου" για τα μαγικά πλήκτρα του συγκροτήματος, καθώς και για πολλές θρυλικές συνθέσεις. Η γυναίκα που τυγχάνει και διαδικτυακή φίλη μου και μέλος fan club φυσικά των Floyd, έκανε ανάρτηση της φωτογραφίας (που δείχνει η Παλαιτσάκη με καμάρι) στον τοίχο της πριν το θάνατο του Παντελή και ο νεαρός εικονιζόμενος ουδεμία σχέση έχει με τον David Gilmour!!!!!! .
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1) Πού είναι το ΕΣΡ να επέμβει άμεσα;
2) Δεν ντρέπεται άραγε η κυρία Παλαιτσάκη μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι να καταφεύγει σε τέτοια φτηνά τεχνάσματα- γιατί την άγνοια δε μου είναι εύκολο να την χάψω ως ένα καλό άλλοθι- για να δώσει έμφαση στην εκπομπή της και να κερδίσει δημοσιότητα; Πόσο μάλλον στη μετάδοση της κηδείας ενός ανθρώπου! Θα τρίζουν τα κόκαλά του!Ένας στοιχειώδης σεβασμός βρε παιδιά!!!!!!
3) Αν τελικά επικαλεστεί άγνοια, τότε πραγματικά αναρωτιέμαι για την ποιότητα και την αλήθεια των πληροφοριών με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά κι ανελέητα, καθώς και για το επίπεδο κάποιων στα Μ.Μ.Ε που απειλεί με υποβάθμιση την κοινή γνώμη και τις συνειδήσεις όλων μας.


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ - Ο David Gilmour των Pink Floyd για την κηδεία του Παντελή Παντελίδη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator