ΣΟΚ στο Κιάτο - Συνελήφθη ηλικιωμένος που προσπάθησε να αποπλανήσει 11χρονο κορίτσι

0


Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr ένας ηλικιωμένος, κάτοικος Πασίου, φέρεται να προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο κοριτσάκι, 11 χρονών περίπου, στην οδό Πετμεζά στο Κιάτο, έξω από το ζαχαροπλαστείο «Μάλλιος» (δίπλα από το νεκροταφείο). Το περιστατικό έγινε σήμερα (σ.σ. χτες) το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της korinthiannews.gr ο ηλικιωμένος (Έλληνας- περίπου 70 ετών) φέρεται να επιχείρησε να δώσει στο κοριτσάκι το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ για να το …αγγίξει σεξουαλικά. Το κοριτσάκι φοβήθηκε, έβαλε τα κλάματα και μπήκε μέσα στο κατάστημα. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ηλικιωμένος συνελήφθη όπου και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου.

Η korinthiannews.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του μικρού κοριτσιού Α. Ζαχαριά, ο οποίος και μας επιβεβαίωσε το περιστατικό. Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη. Το κοριτσάκι είναι Βουλγάρικης υπηκοότητας αλλά η οικογένεια του μένει στο Κιάτο.

Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΚ στο Κιάτο - Συνελήφθη ηλικιωμένος που προσπάθησε να αποπλανήσει 11χρονο κορίτσι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator