ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ (οι πραγματικές) - Νέα ξεφτίλα του ΠΑΟΚ στη Θράκη, έχασε 2-1

0


Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά έχασε τελικά με 2-1 από τον ψυχωμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή και πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι οφ, αν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Έπαιξε με τη φωτιά ο ΠΑΟΚ και κάηκε. Ο Δικέφαλος παρότι οι παίκτες του και ο Ίγκορ Τούντορ είχαν δεσμευθεί χθες στην επικοινωνία μέσω Skype στον Ιβάν Σαββίδη ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν όλους τους διαθέσιμους βαθμούς,έκαναν μία ντροπιαστική εμφάνιση στο αμέσως επόμενο ματς κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 21΄με τον Χατζηισαΐα, ωστόσο έδειχνε ότι δεν πατούσε στα καλά στα πόδια του και τελικά ήρθε μία απροσδόκητη ανατροπή από τον Πανθρακικό που είχε μόλις 14 βαθμούς και ο οποίος δεν είχε χάσει ούτε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα πολλά ατομικά λάθη και την κακή ανασταλτική λειτουργία του. Και αφού γλίτωσε το γκολ στο πρώτο μέρος, το δέχθηκε στο 50 λεπτό όταν ο Ίγκορ μόνος ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Δικεφάλου πήρε την ασίστ από τον Τσιάρα και σούταρε εύστοχα. Τελικά ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα από τον Παπαγεωργίου στο 88΄.

Η ομάδα του ‘Ιγκορ Τούντορ έπαιξε, στο ενδιάμεσο, φουλ επίθεση, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο, φανέρωσε για μία ακόμη φορά τις μεγάλες αγωνιστικέ αδυναμίες που έχει φέτος και κυρίως το γεγονός ότι δεν διαθέτει παίκτες να την σηκώσουν στις πλάτες τους στα δύσκολα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ (οι πραγματικές) - Νέα ξεφτίλα του ΠΑΟΚ στη Θράκη, έχασε 2-1"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator