Με 34 συμμετοχές ξεκινά το CORINTHIA REGULARITY RALLY

0



Με 34 συμμετοχές ξεκινά το CORINTHIA REGULARITY RALLY  που διοργανώνει  ο AC3 (Argolis Classic Car Club)  και περιλαμβάνονται   οι Πρωταθλητές και  Πρωταγωνιστές των Πρωταθλημάτων  - Κυπέλλων  του  Regularity 2015, Ιστορικού  Ράλλυ  Ακρόπολις του 2015,αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι.
Η εκκίνηση θα δοθεί  την  Κυριακή  27 Μαρτίου 2016 από την Πάχη Μεγάρων .Τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς  Αλεποχώρι –Μάζι –Σχοίνο -Περαχώρα-Λουτράκι όπου θα γίνει ανασυγκρότηση  και οι κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα κλασσικά αυτοκίνητα που αποτελούν πάντα πόλο έλξης!
Οι  συμμετέχοντες    θα καλύψουν συνολικά περίπου 104  χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται  6   Ε.Δ.Α  με Μ.Ω.Τ έως  50χλμ/ώρα και ο τερματισμός θα λάβει χώρα   στην Λίμνη  Ηραίου στην Κορινθία μετά από 4 περίπου ώρες  . Εκεί τα πληρώματα θα  γευματίσουν, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα και  θα ακολουθήσει  η απονομή επάθλων .
Το RALLY προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 του AC3  καθώς και στο Classic Mini Trophy 2016 του CLASSIC MINI ClUB.

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

AC3 (Argolis Classic Car Club)
Λεωφόρος Ναυπλίου-Ν. Κίου & Σολωμού 1, Ναύπλιο
Δαναού 11-13, Άργος   Τηλ.: 2751100797 , 6936 969 245 (Δευτ. και Τετ. 18:00-20:00)
www.ac3.gr        info@ac3.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με 34 συμμετοχές ξεκινά το CORINTHIA REGULARITY RALLY"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator