Βενιζέλος σε Καμμένο: «Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα 4 συγγνώμη» (video)

0


Την οργή του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσαν τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της βουλής.

"Η Αριστέα Μπουγάτσου και ο Χάρης Μπότσαρης πέθαναν ότι όλα όσα ερευνούσαν και κατήγγειλαν, κάποιοι σαν κι εσάς τα έκρυβαν και τα έθαβαν για να συγκυβερνήσουν με τον Βενιζέλο και να καλύψουν τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο. Ε, λοιπόν τέλος. Αυτά τέλος" είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας

"Είσαι αλητάμπουρας" ακούστηκε να του λέει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

"Βρίζετε όσο θέλετε" απάντησε ο κ. Καμμένος.

"Είσαι αλητάμπουρας" επανέλαβε ο κ. Βενιζέλος.

"Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας" του είπε ο κ. Καμμένος.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Τάσος Κουράκης σχολίασε ότι δεν είναι εκφράσεις αυτές που ακούγονται, ενώ για αρκετά λεπτά επικράτησε ένταση στην αίθουσα.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βενιζέλος σε Καμμένο: «Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα 4 συγγνώμη» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator