Δύο Κορίνθιοι πίσω από το μετρό της Θεσσαλονίκης!

0


Μετά τη μακρά παύση των εργασιών στο βασικό έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, τα έργα ξεκινούν ξανά με ταχείς ρυθμούς. Τα εργοτάξια που είχαν μείνει ανενεργά ζωντανεύουν ξανά και οι μετροπόντικες ξαναπιάνουν δουλειά, μετά από τέσσερα χρόνια.

Ήδη χθες , παρουσία του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, του Γ.Γ Υποδομών Γιώργου Δέδε, του Πρόεδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Γιάννη Μυλόπουλου και του Διευθύνοντα Συμβούλου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, το πρώτο μηχάνημα ολομέτωπης κοπής (TBM) ξεκίνησε την πορεία του από τον υπό κατασκευή σταθμό της Νέας Ελβετίας με κατεύθυνση δυτικά μέχρι το σταθμό της Ανάληψης.

Εν τω μεταξύ, στις αρχές Μαρτίου επανεκκίνησαν και οι εργασίες στα εργοτάξια. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες στη Διασταύρωση «Δημοκρατίας», στον Σταθμό «Δημοκρατίας», στον Σταθμό «Σιντριβάνι», στον Σταθμό «Αγίας Σοφίας», στον Σταθμό «Παπάφη», στον Σταθμό και στη Διασταύρωση «Πατρίκιος»,  στον Σταθμό «Βούλγαρη», στον Σταθμό «Νέα Ελβετία» και στο Αμαξοστάσιο.

Τέλος, οι κατασκευαστικές εργασίες συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς και στην επέκταση της γραμμής του μετρό προς Καλαμαριά, καθώς αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εργασίες και στους πέντε σταθμούς της γραμμής.

Πίσω απο το Μετρό της Θεσσαλονίκης βρίσκονται δύο Κορίνθιοι.

Ο γενικός γραμματέας υποδομών του υπουργείου Δημοσίων έργων Γιώργος Δέδες και ο επικεφαλής του ομίλου Λαρσινός, Γιάννης Λαρσινός.

Ο κ.Δέδες ήταν ο άνθρωπος που έκανε όλες τις απαραίτητες επαφές και κινήσεις με τις κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και τις τράπεζες για να ξεκινήσει και πάλι το μεγάλο αυτό έργο και ο κ.Γιάννης Λαρσινός είναι ο επικεφαλής του ομίλου που προμηθεύει μπετό το μετρό.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύο Κορίνθιοι πίσω από το μετρό της Θεσσαλονίκης!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator