Περασμένα μεγαλεία για τον Π. Μπεγλίτη!

0



Περασμένα μεγαλεία… λέει ο λαός και σίγουρα έχει δίκιο !

Εντός της εβδομάδας στην οδό Ακαδημίας, στο φανάρι που ανεβαίνει Κολωνάκι, συνεργάτης μας εντόπισε τον Κορίνθιο πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Μπεγλίτη. Η παραπάνω εικόνα του να περπατά μόνος του, …χωρίς να τον χαιρετά κανείς μας ξένισε!

Τα χρόνια της παντοδυναμίας του πέρασαν ανεπιστρεπτί, οι κομματικοί ακόλουθοι …έγιναν ΣΥΡΙΖΑ και μετά από μια σύντομη περιπλάνηση του στη ΔΗΜΑΡ, μένει στην ιστορία ως ένας πολιτικός που όσο εύκολα του τα έδωσαν οι πολίτες, έτσι του τα πήραν πίσω.

Πριν περίπου 5 χρόνια ήταν ο υπερυπουργός της Κορινθίας. Τώρα ξεχάστηκε.

ΣΣ. …Με τις μηνύσεις που είχε υποβάλει στον blogger της εποχής τι γίνεται; Μπήκαν στο αρχείο;


Σημείωση parakato: Που είναι η Κορίνθια δημοσιογραφάρα να του κουβαλήσει τα ψώνια;;; 
Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περασμένα μεγαλεία για τον Π. Μπεγλίτη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator