ΠΑΤΡΑ: "ΑΠΑΝΕΡΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ"

0


Στην Πάτρα έβγαλαν δήμαρχο κομμουνιστή. Καλό ανθρωπάκι μου λένε ότι είναι, αλλά με "εγκέφαλο" κομμουνιστή. Και στον "εγκέφαλο" του κομμουνιστή η πορεία είναι το φάρμακο δια πάσαν νόσον. Τι έχουμε; Ανεργία; Να κάνουμε μια πορεία! Αποτελεσματικότατο! Ως γνωστόν, αμέσως μόλις έβγαλαν τα παπούτσια, τους διαδηλωτές σε προηγούμενες πορείες κατά της ανεργίας τους προσέλαβαν όλους. Στη NASA - στο τμήμα UWO (Unknown Walking Objects) να μελετήσουν αυτή την άμορφη απονεκρωμένη μάζα που υπάρχει στο κρανίο τους. Δημαρχάρα, γιατί δεν ανακηρύσσεις την Πάτρα απανεργιοποιημένη περιοχή, να εξαφανιστεί η ανεργία μια και καλή; Βάλε και 5-6 ταμπέλες στις εισόδους της πόλης, όπως κάποτε έβαζε κάθε Κάτω Ραχούλα "αποπυρηνικοποιημένη περιοχή" και καθάρισες.

Υ.Γ. Φαντάσου ταλαιπωρία των οδηγών σε έναν δρόμο που είναι ούτως ή άλλως για κλάματα. Θα κάνουν ουρές πίσω από όλους αυτούς τους ηλίθιους που θα περπατάνε εναντίον της ανεργίας! Συμμετέχουν λέει και μαζικοί φορείς! Ρε σεις, είναι σίγουρο ότι το ζούμε όλο αυτό ή έχουμε περάσει σε ένα παράλληλο σύμπαν και κάποιος εξωγήινος, με πολύ σαδιστικό χιούμορ, κάνει πειράματα;

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΤΡΑ: "ΑΠΑΝΕΡΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator