Μπαλαούρας: Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία για τα Σκόπια

0


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάβει νέες «φωτιές» στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης Πριν ακόμα κοπάσει η κρίση στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για την ονομασία των Σκοπίων, έρχεται σήμερα ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μάκης Μπαλαούρας να δηλώσει ότι δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο της ονομασίας «Μακεδονία».

Ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις εκ μέρους των ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό και την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει σημείωσε: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα».
Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαλαούρας: Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία για τα Σκόπια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator