Χρήστος Κορδώσης: «Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης, της συμμετοχής και της ενότητας»

0


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία,που κατέθεσαν υποψηφιότητες για την εκλογή τους στα νομαρχιακά και δημοτικά όργανα του κόμματος και τη συμμετοχή τους στο Εθνικό Συνέδριο. 

Είναι ενθαρρυντική η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον στελεχών που έχουν προσφέρει στην παράταξη και είναι έμπρακτα ενεργοί πολίτες στην Κορινθιακή κοινωνία. 

Η συμμετοχή όλων σας καθώς και των χιλιάδων μελών μας που θα προσέλθουν στις κάλπες στις προσεχείς διαδικασίες της 3ης και 6ης Απριλίου, στέλνει προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι η παράταξη μας, η μεγάλη, ιστορική, λαϊκή και φιλελεύθερη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι ξανά έτοιμη, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει την ιστορική ευθύνη να βγάλει από το αδιέξοδο τη δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία. 

Αντιμέτωποι με μια Κυβέρνηση που παραπαίει καθημερινά προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στη χώρα, είμαστε υποχρεωμένοι ενώπιον της Κοινωνίας, με αίσθημα εθνικού καθήκοντος, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της τόσο σε ό,τι αφορά στην ανασύνταξη του κόμματός μας όσο και στην υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης για την πατρίδα. 

Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης, της συμμετοχής και της ΕΝΟΤΗΤΑΣ. 

Μας ενώνουν οι κοινές μας διαδρομές, οι κοινές ανησυχίες και η κοινή πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο. 

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας και γι' αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι συμμετέχοντες.

Χρήστος Κορδώσης


Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρήστος Κορδώσης: «Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης, της συμμετοχής και της ενότητας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator