ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ !!!

0



ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ....!!!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΘΛΙΟΙ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ....ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΨΙΧΑΛΕΣ.....

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ....!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!


ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ....!!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΘΛΙΟΙ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ....ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΨΙΧΑΛΕΣ.....ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ....!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Δημοσιεύτηκε από Nikos Orfanos στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

ΠΗΓΗ 
Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator