Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει δική της ΜΚΟ προστασίας μεταναστών;;;

0


ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση ) σχετική με "την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης" ανήκει στην ίδια την κυρία Τασία,

Οπότε έχει την άνεση να υπογράφει σαν υπουργός κονδύλια στήριξης της δικής της ΜΚΟ και να τσεπώνει τα χρήματα του ΕΣΠΑ και των περιφερειών για να τα διαθέσει (λέμε τώρα) για τους μετανάστες.
Φαντάσου κούραση να υπογράφεις καθημερινά εμβάσματα που χρηματοδοτούν... την τσέπη σου! Για αυτό γίνεται όλη η ιστορία, δεν έχει σημασία ο αριθμός των μεταναστών που ωφεληθεί, αφού κανείς από αυτούς δεν πρόκειται ποτέ να ωφεληθεί από τη διαδικασία αυτή.

Μην την υποτιμάτε λοιπόν την υπουργό μας, γιατί βάζει τα "γυαλιά" και στον Κατρούγκαλο!

Πηγή: tilegrafima.gr
http://www.spirospero.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει δική της ΜΚΟ προστασίας μεταναστών;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator