Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο Λεωνίδας Μπόμπολας στις εισαγγελικές αρχές στην Αθήνα

0


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΣΕ 60 ΗΜΕΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Η ΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις εισαγγελικές αρχές στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Helector Λεωνίδας Μπόμπολας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές αρχές, παρουσιάστηκε στο Εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μαζί με αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων της Ασφάλειας, όπου θα πραγματοποιηθεί δακτυλοσκόπηση και φωτογράφιση. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί εκ νέου στο Εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροί του επιχειρηματία υποστήριξαν ότι κάποια από τα φερόμενα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κύπριοι έχουν τελεστεί στην Ελλάδα άρα δεν έχουν δικαιοδοσία τα κυπριακά δικαστήρια αλλά τα ελληνικά.

Στον κ. Μπόμπολα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα από τον εισαγγελέα εκδόσεων μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη στην Κύπρο.

Τον περίμεναν στην Κύπρο

Πάντω από το πρωί στην Κύπρο τα τοπικά μέσα περίμεναν εξελίξεις στο θέμα της υπόθεσης του κ. Μπόμπολα. Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα της ιστοσελίδας politis-news, το οποίο αναφέρει:

"Στην Κύπρο αναμένονται σήμερα το απόγευμα οι Λεωνίδας Μπόμπολας της εταιρείας Helector και Θεοφάνης Λώλος Διευθυντής της Enviroplan, για να καταθέσουν για τις διερευνώμενες υποθέσεις των ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Εν τω μεταξύ, στην Νομική υπηρεσία αναμένεται σήμερα ο φάκελος της υπόθεσης ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης από τους ανακριτές, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μετά την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου για το  σκάνδαλο των σκουπιδιών  που συντάραξε την κοινωνία της Κύπρου αναμένεται αύριο να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου."
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο Λεωνίδας Μπόμπολας στις εισαγγελικές αρχές στην Αθήνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator