Λεύκτρο – Σπάρτη: Τη Δευτέρα 18 Απριλίου με Σπίρτζη τα εγκαίνια

0


Η παράδοση σε κυκλοφορία του νέου αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρο – Σπάρτη, του πρώτου αυτοτελούς ολοκληρωμένου τμήματος που παραδίδεται με σύμβαση παραχώρησης θα γίνει από τον  Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 18 Απριλίου στη 1 στο μεσημέρι στο χώρο του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) Πελλάνας του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας», (πλησίον Σπάρτης).

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. είναι η εταιρεία που ανέλαβε τη μελέτη, χρηματοδότηση κατασκευή, λειτουργία,
συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και του κλάδου Λεύκτρο-Σπάρτη.

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. έχει ήδη ολοκληρώσει τη σύνδεση της Καλαμάτας μέσω ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητοδρόμου και συνεχίζει με την ολοκλήρωση του Περιφερειακού της Καλαμάτας
και την κατασκευή του τμήματος Λεύκτρο – Σπάρτη.
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεύκτρο – Σπάρτη: Τη Δευτέρα 18 Απριλίου με Σπίρτζη τα εγκαίνια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator