Μυθική πρόκριση για Λίβερπουλ! 4-3 την Ντόρτμουντ με ανατροπή (Video)

0


Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό… έπος έγραψε στην λαμπρή ιστορία της η Λίβερπουλ, καθώς νίκησε με 4-3 τη Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League, αν και η Μπορούσια προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 στο «Άνφιλντ» (1-1 το πρώτο ματς στην Βεστφαλία).

Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ 5ο λεπτό με τον Χένριχ Μχιταριάν και στο 9′ ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Αφού μείωσε στο 48′ ο Ντιβόκ Ορίγκι, ο Μάρκο Ρόις έκανε το 1-3 στο 57′ και όμως η Μπορούσια δεν πήρε την πρόκριση, η οποία φάνταζε σίγουρη.

Ο Φελίπε Κοουτίνιο μείωσε στο 66′, ο Μαμαντού Σακό ισοφάρισε σε 3-3 στο 77′ και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, ο Ντέγιαν Λόβρεν, λύτρωσε τους «κόκκινους» στο 91′.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Μίλνερ, Εμρέ Τζαν (80′ Λούκας Λέιβα), Λαλάνα (62′ Τζο Άλεν), Κοουτίνιο, Φιρμίνο (62′ Στάριτζ), Ορίγκι.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκονσάλο Κάστρο (82′ Γκιουντογάν), Βάιγκλ, Καγκάουα (77′ Γκίντερ), Μχιταριάν, Ρόις (83′ Αντριάν Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ.



Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μυθική πρόκριση για Λίβερπουλ! 4-3 την Ντόρτμουντ με ανατροπή (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator