Παραιτήθηκε ο Γιαν Φαμπρ

0


Δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει στη θέση του μετά την κατακραυγή αυτή, μετά από τον ορυμαγδό των αντιδράσεων. Δεν είχε και λόγο άλλωστε. Δεν (μας) είχε και ανάγκη.

Έτσι, σήμερα το πρωί, δήλωσε παραίτηση. Και μάλιστα, δεν το ανακοίνωσε στον υπουργό Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά αλλά στη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Κοσκινά, τη διευθύντρια του ΕΜΣΤ.

Μετά από μiα σωρεία ολέθριων λαθών και την αδυναμία του υπουργού Αριστείδη Μπαλτά να διαχειριστεί την κατάσταση, ο Γιαν Φαμπρ έπραξε τα αυτονόητα.

Μήπως πρέπει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να ακολουθήσει και η παραίτηση του ίδιου του υπουργού, του κατεξοχήν υπεύθυνου για την εξέλιξη της συγκεκριμένης ιστορίας;
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραιτήθηκε ο Γιαν Φαμπρ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator