ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΜΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

0


Αν μπορούμε να αναδείξουμε ένα πραγματικά επιτυχημένο έργο στην εποχή της κρίσης το οποίο χαίρει καθολικής αποδοχής και δουλεύει «ρόλοι» αυτό είναι η κατασκευή των μεγάλων οδικών δικτύων της χώρας γενικότερα και της Πελοποννήσου ειδικότερα

Έργα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας τα οποία δυστυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν πει στην «ναφθαλίνη» από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις.

Έργα ζωτικής σημασίας για την πραγματική επανεκκίνηση των οποίων μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στον Κορίνθιο Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε ο οποίος και έχει «χρεωθεί» τα έργα αυτά. Και σε αρμονική και αποτελεσματική συνεργασία με τον Υπουργό Χρήστο Σπρίντζη κατάφεραν και τα έργα να μπουν επιτέλους σε σοβαρή τροχιά αλλά και το Δημόσιο να ωφεληθεί δεκάδες εκατομμύρια από την συμφωνία με τους παραχωρησιούχους.

Πραγματικά οι εταιρείες ΜΟΡΕΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑ έχουν φουλάρει τα μηχανήματά τους ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα τον Μάρτιο του 2017.

Δουλεύουν πυρετωδώς ακόμα και τα Σαββατακύριακα

Θα το πετύχουν αυτό το μεγάλο στοίχημα για την αξιοπιστία της χώρας μας;

Οι γνωρίζοντες λένε πως ναι θα το πετύχουν. Πληροφορούμαστε μάλιστα ότι οσονούπω όπου χρειάζεται θα δουλέψει και Τρίτη νυχτερινή βάρδια υπό το φώς των προβολέων για να ολοκληρωθούν στην ώρα τους τα έργα

Σημαντική από κατασκευαστικής πλευράς είναι και η συμβολή της μεγάλης Κορινθιακής εταιρίας ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ που συμμετέχει από τον τομέα της προμήθειας υλικών λατομείου και σκυροδέματος στην κατασκευή των έργων

Αισιόδοξος είναι και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Δέδες ότι τον Μάρτιο του 2017 η Ολυμπία οδός θα είναι έτοιμη βεβαίως και άλλα μεγάλα σε εξέλιξη έργα εκτός Πελοποννήσου (Ιονία , Εγνατία κ.λ.π

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, παρουσία των τοπικών Βουλευτών Π. Κοζομπόλη και Π. Κωνσταντινέα, του Δημάρχου Καλαμάτας, Π. Νίκα, Δημοτικών Συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων, ο Γιώργος Δέδες συνόψισε τους βασικούς σταθμούς του χρονοδιαγράμματος των έργων.
-Το τμήμα Λεύκτρο-Σπάρτη πλήρως αποπερατωμένο, θα παραδοθεί από τον Μορέα πριν το Πάσχα, στο τέλος του ερχόμενου Απριλίου.

-Ο κόμβος και ο δρόμος προς τη Μεγαλόπολη, θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2016.

-Το Σεπτέμβριο του 2016 θα είναι έτοιμη και η Περιμετρική Οδός της Καλαμάτας, μαζί με τις συμπληρωματικές εργασίες που έχουν προβλεφθεί για τη λειτουργία του κόμβου Καρέλια, αλλά και με την επέκταση του κόμβου των Λαιίκων με το δρόμο που οδηγεί και τον συνδέει με τον περιφερειακό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΜΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator