Το Κίνημα «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Ξέπλυνε Σαμαρά και Καραμανλή που ευθύνονται για τα δεινά μας»

0


Μετά το τέλος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου εξέδωσε ανακοίνωση, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ που επιχείρησε να δώσει «συγχωροχάρτι» σε πρώην αρχηγούς του κόμματος.

Από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στην κολυμβήθρα του κ. Μητσοτάκη πλύθηκαν ο κ. Σαμαράς του «εγώ το λάθος δεν το υπογράφω», ο κ. Καραμανλής του «ασ’το γι’ αργότερα» και της στατιστικής απάτης των Greek Statistics, όπως και το εμφυλιοπολεμικό κλίμα των τελευταίων ετών για να μείνει όρθια η παράταξη τους, ερήμην των καταστροφικών επιπτώσεων για τη χώρα και την παράταση της κρίσης.

«Καθάριοι» οι πρώην αρχηγοί της συντηρητικής παράταξης, χειροκρότησαν τη λήθη που τους προσεφέρθη τόσο απλόχερα από τον νέο αρχηγό τους, όσο και την πρόσκληση σε όποιον πρακτικά δεν είναι γραμμένος στο ΚΚΕ, να γραφτεί στο κόμμα της Νέα Δημοκρατίας, για το καλό της πατρίδος.

Γιατί αυτό χρειάζεται η πατρίδα σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, λωτοφάγους και περισσότερη λήθη. Όχι αλήθειες, συμφωνία στο πρόβλημα και τα αίτια του, και συναίνεση στο απαραίτητο ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για τη χώρα.

Αυτό δεν είναι «Οξυγόνο», είναι μία απ’ τα ίδια, με σύμμαχο τη λήθη.
Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Κίνημα «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Ξέπλυνε Σαμαρά και Καραμανλή που ευθύνονται για τα δεινά μας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator