Κόρινθος - Λουτράκι: Εντυπωσιακές ευρεσιτεχνίες από μαθητές του ΕΠΑΛ Κορινθίας

0


Κατά την διάρκεια του μαθητικού φεστιβάλ θεάτρου συγκεκριμένα στο φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου τα ΕΠΑΛ παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους τα οφέλη και τις προοπτικές που θα έχουν όσοι μαθητές τα παρακολουθήσουν...

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας μέσω του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού – ΚΕΣΥΠ Κορίνθου και ο Σύμβουλος Πληροφορικής κ. Κωτσάκης Σταύρος, σε συνεργασία με τους Δ/ντες των Εργαστηριακών Κέντρων – ΕΚ και των Επαγγελματικών Λυκείων – ΕΠΑΛ της Κορινθίας, διοργανώνει έκθεση της Τεχνικής – Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορινθίας, με τίτλο:

« Η Τεχνική – Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Κορινθία, Ενημέρωση – Βιωματική Δράση …. Επιλογή, το Μέλλον σου »

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12, 13 και 14 Απριλίου 2016 στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου (Δαμασκηνού) και αποτελεί συνέχεια εκείνης του 2013 και 2015.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει:
Δημιουργήματα των μαθητών των ΕΠΑΛ-ΕΚ της ΔΔΕ Κορινθίας.
Προβολές.
Παρουσίαση έντυπου υλικού – Τεχνικά Βιβλία.
Ενημέρωση για τους τομείς και τις ειδικότητες των ΕΠΑΛ.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή το απόγευμα της Δευτέρας 11 Απριλίου και πρωί – απόγευμα την Τρίτη 12, την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Απριλίου 2016.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Δευτέρα: Εγκαίνια 18:00.
Τρίτη: 09:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30.
Τετάρτη: 09:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30.
Πέμπτη: 09:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30.





















Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόρινθος - Λουτράκι: Εντυπωσιακές ευρεσιτεχνίες από μαθητές του ΕΠΑΛ Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator