Αντρίλα Αλέρτ: Ο Αποστόλης ο Γκλέτσος σκάει στο Ρουλιώ και χορεύει ζεϊμπέκικο γκαρίζοντας

0


Η γνωστή υπέροχη συνταγή: Η Ρούλα έχει σκηνοθετήσει αυθόρμητο ταχαμουδήθεν ξέσπασμα Απόστολου στα παρασκήνια το οποίο εμείς ακούμε τυχαία ενώ η ίδια πραγματικά δεν έχει ιδέα, ο Απόστολος μπουκάρει στο στέητζ άγριος και καυλωμένος, αλλά -guess what- ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕ ΡΙ, καθώς αποκαλύπτεται ότι όλη η φασαρία ήταν στημένη βρε (no kidding!) κι ότι στην πραγματικότητα ήρθε για να πει στη Ρούλα πόσο θεά είναι, πόσο τη θαυμάζει και πόσα της χρωστάει (όλη του την καριέρα).
Στο τέλος ρίχνει μια ζεμπεκιά για το καλό, γκαρίζοντας ΝΑΙΙΙ-ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ-ΕΛΑ-ΝΑΙΙΙ, και δίνει ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες <3 Σας έχω ξαναπεί, μένετε μέσα τα Σάββατα, είναι τέλεια:


Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αντρίλα Αλέρτ: Ο Αποστόλης ο Γκλέτσος σκάει στο Ρουλιώ και χορεύει ζεϊμπέκικο γκαρίζοντας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator