Kαλύτερα στα Τίρανα παρά στην Κολομβία των Βαλκανίων

0


Νέοι φόροι στην κινητή τηλεφωνία για να πληρώνουν τους κρατικούς χαφιέδες

H κυβέρνηση της Κολομβίας των Βαλκανίων έρχεται να αυξήσει την έμμεση φορολογία στην κινητή τηλεφωνία και την επιβολή ενός καινούργιου φόρου στην συνδρομητική τηλεόραση. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ στις προγραμματικές του θέσεις κάνει λόγο για φορολογία στην κινητή τηλεφωνία (4%) και στη συνδρομητική τηλεόραση (8%) και μάλιστα με βάση τα έσοδα και όχι τα κέρδη των εταιρειών. Όλα αυτά όταν, σύμφωνα με την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), η έμμεση φορολογία των κινητών επικοινωνιών στην Ελλάδα είναι η δεύτερη υψηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση με συνολικό ύψος φόρου πάνω στο λογαριασμό που κυμαίνεται από 37,8% έως 47,6%-όπως σημειώνει ο Δημήτρης Δεβελέγκος στο Capital.gr.

Πολύ σωστά η κυβέρνηση αυξάνει τους έμμεσους φόρους στην κινητή τηλεφωνία. Εχει ανάγκη άλλωστε το παρακράτος από πρόσθετα έσοδα ώστε να πληρώνει τους παρακρατικούς Κοριούς και λοιπούς κηφήνες του Δημοσίου που έχουν τρουπώσει στους Δημόσιους και ημιδημόσιους οργανισμούς και αρνούνται να απογραφούν, να αξιολογηθούν, να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι υπάλληλοι του Κράτους του ISIS αλλά του πιο σύγχρονου κράτους της Κολομβίας των Βαλκανίων. Το εγχώριο παρακράτος βάζει νέους φόρους στην συνδρομητική τηλεόραση για να μην χάσει πελατάκια της η αντικειμενικη δημοσιογραφία των κρατικών και ιδιωτικών παπαροκαναλιών.

Κάποιοι εκεί έξω συνειδητοποιούμε ότι είναι καλύτερα στην Αλβανία και στην Βουλγαρία-ακόμη και στο Ιραν. Μακριά από αυτό εδώ το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που θέλει να λέγεται Ευρώπη. Μακριά από τις επιλογές των κακομούτσουνων, κηφήνων του Δημοσίου που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις σαν τα μούτρα τους…

killbill
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Kαλύτερα στα Τίρανα παρά στην Κολομβία των Βαλκανίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator