Για τρίτη συνεχόμενη μέρα οργιάζουν στις Οινούσες οι Τούρκοι: Kάτι ετοιμάζουν;

0


Για τρίτη συνεχή μέρα η τουρκική Αεροπορία προχώρησε σε παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και πάλι πάνω από τις Οινούσες. Ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, τύπου F-16, παραβίαζε, επί μια ολόκληρη ώρα, τον ελληνικό εναέριο χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) η τουρκική προκλητικότητα εκδηλώθηκε με τον ακόλουθο τρόπο: 

08:33, άνωθεν ν. Οινουσσών, στα 5.500 πόδια 
08:44, άνωθεν ν. Οινουσσών, στα 22.500 πόδια 
08:54, άνωθεν ν. Οινουσσών, στα 25.500 πόδια 
09:12, άνωθεν ν. Παναγιά, στα 30.000 πόδια 
09:24 άνωθεν ν. Παναγιά στα 30.000 πόδια 
09:30 άνωθεν ν. Παναγιά στα 26.000 πόδια 
Ο ανωτέρω σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 09:31 βορείως ν. Χίου. 

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική. Το ερώτημα είναι αν τα ελληνικά μαχητικά ενέπλεξαν τα τουρκικά ή επιδείχθηκε… στρατηγική ψυχραιμία. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Τούρκοι δεν προχωρούν, τώρα, τυχαία στις εν λόγω προκλήσεις. Ίσα-ίσα είναι εμφανές ότι επιδιώκουν να πιέσουν για να κερδίσουν άλλα οφέλη. 

Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για τρίτη συνεχόμενη μέρα οργιάζουν στις Οινούσες οι Τούρκοι: Kάτι ετοιμάζουν; "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator