Στο πλευρό του Τόμσεν, εισήγηση για ελληνική λίρα - O Βόλφαγκ Σόιμπλε βλέπει 1.000.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα και διπλό νόμισμα

0


Εισήγηση Σόιμπλε στην Μέρκελ για παράλληλο νόμισμα στην Ελλάδα σε περίπτωση που αποχωρήσει το ΔΝΤ από το σχήμα των δανειστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γερμανικό υπ. Οικονομικών μετά τις αποκαλύψεις των Wikileaks ο Βόλφαγκ Σόιμπλε στηρίζει απόλυτα τον επικεφαλής των Ευρωπαικών Υποθέσεων του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν και δεν μπορεί να διανοηθεί την αποχώρηση του Ταμείου από το πρόγραμμα των 86 δις ευρώ!

Ο Σόιμπλε -εφόσον επιμείνει η Μέρκελ να προχωρήσει χωρίς το ΔΝΤ- είναι αποφασισμένος να διαφοροποιηθεί στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας και να καταψηφίσει την πρόταση της Μέρκελ για εκταμίευση.

Η εισήγηση Σόιμπλε για την Ελλάδα είναι η κυκλοφορία της ελληνικής λίρας (αντίστοιχη με την κυπριακή) η οποία θα κυκλοφορεί παράλληλα με το ευρώ.

Η Ελλάδα θα λαμβάνει την βοήθεια σε υποτιμημένες ελληνικές λίρες. Ο Σόιμπλε εκτιμά ότι οι πρόσφυγες που θα φθάσουν στην Ελλάδα στην διετία 2016-2017 θα ξεπερνούν το 1.000.000 και θεωρεί ότι η βοήθεια των Ευρωπαίων στη χώρα μας για το προσφυγικό δεν μπορεί να είναι σε ευρώ. Ο Γερμανός υπουργός θεωρεί ότι η συμφωνία με την Τουρκία δεν θα λειτουργήσει…Οσο για την ίδια την Γερμανία, προκρίνει την επιστροφή σε βάθος τριετίας στο εθνικό νόμισμα…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο πλευρό του Τόμσεν, εισήγηση για ελληνική λίρα - O Βόλφαγκ Σόιμπλε βλέπει 1.000.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα και διπλό νόμισμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator