Δήμος Σικυωνίων - "ΜΗΚΩΝΗ": Ανακοίνωση έναρξης εγγραφών “Stymphalia Lake Run 2016”

0


Οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα Stymphalia Lake Run 2016 άνοιξαν.

Δηλώστε την συμμετοχή σας  έγκαιρα σε μια από τις τρεις διαδρομές (5 χλμ, 10 χλμ., και 21,5 χλμ.)  που θα πραγματοποιηθούν  και ενημερωθείτε για όλες τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν  στην διάρκεια της ημέρας στο site του ΠΙΟΠ (www.piop.gr), στη σελίδα του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, επιλέγοντας τον λογότυπο του αγώνα.

Οι διαδρομές θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της λίμνης Στυμφαλίας, στην ορεινή Κορινθία , την Κυριακή 5 Ιουνίου, Ημέρα Περιβάλλοντος  και ημέρα γενεθλίων του Μουσείου Περιβάλλοντος  Στυμφαλίας

To “Stymphalia Lake Run 2016” πραγματοποιείται με αφορμή το φετινό εορτασμό του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) με θέμα «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία»,  από το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και τον αθλητικό σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς».

Λεπτομέρειες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στο site του ΠΙΟΠ (www.piop.gr) ή επικοινωνήστε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: (Λάια Κιουρκτσόγλου) 27470 22279 & 27470 22296, e-mail: kiourktsoglouA@piraeusbank.gr


Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων - "ΜΗΚΩΝΗ": Ανακοίνωση έναρξης εγγραφών “Stymphalia Lake Run 2016”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator