Έχει χιούμορ η Κυβέρνηση – Το επικό tweet του Νίκου Παππά για την ανάπτυξη

0


Αν δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί την ανάπτυξη που ήρθε στη χώρα μας, τότε καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε τον Νίκο Παππά στο twitter για να την δείτε.

Ο υπουργός Επικρατείας με ένα τιτίβισμα στον προσωπικό του λογαριασμό απάντησε στους καταστροφολόγους που δεν αντιλαμβάνονται ότι η χώρα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο:

«Η αλήθεια, απάντηση στους καταστροφολόγους», σχολιάζει ο κ. Παππάς στην ανάρτησή του και παραθέτει γράφημα το οποίο καταγράφει τα εξής: «Η ΝΔ μιλά για καταστροφή ενώ το 2015...

1. Η ύφεση σχεδόν εκμηδενίστηκε, την ώρα που κάποιοι την προέβλεπαν ακόμη και στο 7%.

2. Ο τουρισμός έκανε ρεκόρ με 25 εκατ. επισκέπτες, αριθμός που φέτος αναμένεται να ξεπεραστεί. 3. Η Ελλάδα ήταν πρώτη στην απορρόφηση των κονδυλίων ΕΣΠΑ.

4. Επιτεύχθηκε πρωτογενές πλεόνασμα 0,2%, ενώ το πρόγραμμα προέβλεπε έλλειμμα 0,25%.

5. Η ανεργία μειώθηκε κατά 2,1 μονάδες.

6. Αυξήθηκε κατά 5,5% στα 6,75 δισ. ευρώ το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

7. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κόστισε στο Δημόσιο 5,7 δισ. ευρώ, ενώ η Συμφωνία προέβλεπε 25 δισ.

8. Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις ευνοούν το 90% των ελεύθερων επαγγελματιών και οι ασφαλιστικές-φορολογικές αλλαγές προστατεύουν το 90% των αγροτών».


Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχει χιούμορ η Κυβέρνηση – Το επικό tweet του Νίκου Παππά για την ανάπτυξη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator