Οργή Χατζηνικολάου για Πολάκη - Δυό γάιδαροι μαλώνανε (video)

0


Η έκφαση "άστραψε και βρόντηξε" είναι λίγη - Σκληρή απάντηση του Δημοσιογράφου για την επίθεση που δέχτηκε από τον Αν. Υπουργό Υγείας

Οργισμένη απάντηση έδωσε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Αν. Υπουργό Υγείας Πάυλο Πολάκη

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του Π. Πολάκη στο facebook πριν 3 ημέρες όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με ειρωνεία προς τον Ν. Χατζηνικολάου, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ότι στήνει ρεπορτάζ.

Η αντίδραση σήμερα το πρωί του γνωστού Δημοσιογράφου ήταν εκρηκτική, μετά από ερώτηση ακροατή, που του ζήτησε να σχολιάσει την επίθεση Πολάκη στο πρόσωπο του.

Ο Ν. Χατζηνικολάου στην απάντηση του αναφέρθηκε με σκληρά λόγια, λέγοντας:

«Με καθυβρίζει δεξιά και αριστερά. Η απάντηση μου είναι απλή, δεν πρόκειται να ασχοληθώ, δεν θέλω να του κλέψω από τον πολύτιμο χρόνο του. θέλω να έχει χρόνο να μαζέψει τα μεγάλα χάλια στον τομέα του».

Ο δημοσιογράφος, η εφημερίδα του οποίου δημοσίευσε πρόσφατα ρεπορτάζ για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Βρίζεται με τους δημοσιογράφους… έμαθα ότι επιτέθηκε και στον Γιώργο Αυτιά. Λέει γελοιότητες». Μάλιστα απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Πολάκη ότι εργάζεται για την αριστερή παρένθεση σχολίασε σχετικά: «Εσύ εργάζεσαι για την αριστερή παρένθεση. Δημιουργώντας μαύρο χάλι στην υγεία θα κάνεις την κυβέρνηση παρένθεση. Δεν το καταλαβαίνεις;»

«Βρίζει ρεπόρτερ και διευθυντές εφημερίδων. Τέτοιο καβάλημα καλαμιού; Αναισθησία; Αλαζονεία. Κανείς δεν έδειξε τέτοια αλαζονεία» υπογράμμισε και διερωτήθηκε: «Μόνο όσοι σας γλείφουν είναι καλοί;». «Όλος ο κόσμος φοβάται να πλησιάσει δημόσιο νοσοκομείο. Άσε τις εξυπνάδες σε εμάς. Αλλού οι απειλές και οι εξυπνάδες», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ηχητικό:

Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οργή Χατζηνικολάου για Πολάκη - Δυό γάιδαροι μαλώνανε (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator