Τελικά παράγουμε περισσότερα ζωντόβολα απ'όσα μπορεί να αντέξει τούτη η χώρα...!!! (video)

0


Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη δει την ύστατη τηλεοπτική ντέκα της χρονιάς, νιώθω την ανάγκη να σας την παράσχω έστω καθυστερημένα.

Γιατί, έτσι κι αλλιώς, πρόκειται περί εντελώς καθυστερημένης φάσης. Ο Σεφερλής κάνει κάποια εκπομπή στο star την οποία μέχρι σήμερα αγνοούσα, που απ’ ό,τι φαίνεται είναι μια new age version του Ραντεβού στα Τυφλά της Βάσιας Τριφύλλη (επήγα και βοήθησα, μου χρωστάνε δεν τους χρωστάω κλπ).

Σ’ αυτήν, έσκασε η απόλυτη ενσάρκωση του νεοέλληνα κουραδοχιουμορίστα μαγκάκου, τον οποίο όλοι κάποτε γνωρίσαμε ως συμμαθητή μας και όλοι κάποτε κατατάξαμε στην κατηγορία ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟ. Απολαύστε, θυμηθείτε πόσο άθλιο ήταν το crowd στο λύκειο και εκτιμήστε τον εαυτό σας που ξεφύγατε από αυτό:

Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελικά παράγουμε περισσότερα ζωντόβολα απ'όσα μπορεί να αντέξει τούτη η χώρα...!!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator