Τους άφησαν παγωτό. Εταιρεία προχωρά σε αύξηση τιμών και ζητά δημοσίως συγγνώμη (video)

0


Εταιρεία παγωτών στην Ιαπωνία προχωρά σε "αναγκαστική" αύξηση τιμών και δε νιώθει καλά για αυτό. Ιδού και το βίντεο της μεταμέλειας!

Η ιαπωνική εταιρεία Akagi Nyugyo αύξησε κατά 9 σεντ (από 60 γιεν σε 70 γεν - 0.62$) την τιμή του παγωτού Garigari-kun και για αυτό έφτιαξε ένα βίντεο για να απολογηθεί. Ωστόσο, δε περίμενε πως θα γίνει αμέσως viral!

Η εν λόγω εταιρεία προχωρά για πρώτη φορά σε αναπροσαρμογή τιμών από το 1991! Το Garigari-kun λανσαρίστηκε το 1981 και κόστιζε 50 γιεν ενώ σχεδιάστηκε ως μια οικονομική λιχουδιά για τα σχολιαρόπαιδα.

Η ιαπωνική κυβέρνηση προσπαθεί απεγνωσμένα να ενισχύσει τον πληθωρισμό ως μέρος των οικονομικών μεταρρυθμίσεων του πρωθυπουργού Shinzo Abe. Όμως η εταιρεία, η οποία πουλά πάνω από 4 δισ. παγωτά κάθε χρόνο, καταλαβαίνει τι σημαίνει η αύξηση των τιμών της για πρώτη φορά σε 25 χρόνια σε μια "φλατ" για πολλές δεκαετίες τώρα οικονομία.

Έτσι, θέλησε να απολογηθεί στους καταναλωτές της για την πρώτη αύξηση στην οποία "αναγκάζεται" προβεί μέσα από ένα 60λεπτο βίντεο.

Ο πρόεδρος της εταιρείας αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη εμφανίζονται στο βίντεο να έχουν παραταχθεί ενώ υποκλίνονται για να δείξουν την μεταμέλειά τους, ενώ η πράξη τους συνοδεύεται και μουσικά. Μάλιστα, στο βίντεο συμμετέχει και η μασκότ του προϊόντος Garigari-kun (Crunchy-Crunchy boy).

Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τους άφησαν παγωτό. Εταιρεία προχωρά σε αύξηση τιμών και ζητά δημοσίως συγγνώμη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator