Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Καλά να πάθεις !!! – Vol. 2

0


Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με μεγάλη διαφορά όχι μία ή δύο φορές …αλλά τρεις (μετρώντας και το δημοψήφισμα) σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα δεν φταίνε μόνο αυτοί οι οποίοι μας διοικούν αλλά και όσοι επέλεξαν επανειλημμένως να τους στηρίξουν με την ψήφο τους!

Η αντιπολίτευση είναι εύκολο έργο, τώρα που κάθισαν (και δεν θέλουν να σηκωθούν) στην καρέκλα της διοίκησης όλα αλλάξανε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση έλεγε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουνε κάνει σκάνδαλα και για αυτό υπογράφουν τα μνημόνια (επειδή οι «κακοί ξένοι» τους κρατούσανε με μυστικά και πληροφορίες).

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση υπέγραψε το σκληρότερο μνημόνιο όλων των εποχών.
Οι άλλοι το έκαναν γιατί τους κρατούσανε με κάτι οι ξένοι, εσείς γιατί υπογράψατε;
*Ήταν το μοναδικό μνημόνιο που υπογράφηκε χωρίς να γίνουν επεισόδια και χωρίς να καεί η Αθήνα.
Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση φώναζε να μην πουληθούν τα αεροδρόμια της χώρας…με τον κ. Τσίπρα να λέει «μολών λαβέ» στους αγοραστές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πούλησε τα αεροδρόμια σε πολύ χαμηλότερη τιμή από ότι ήθελε να τα πουλήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση φώναζε να μην πουληθεί το λιμάνι του Πειραιά σε ξένους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πούλησε το λιμάνι του Πειραιά σε ξένους για ένα κομμάτι ψωμί (5 δις+ αξία, πουλήθηκε στην Cosco για 368 εκατομμ.).

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση φώναζε να μην πουληθεί ο Αστέρας Βουλιαγμένης σε ξένους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πούλησε τον Αστέρα Βουλιαγμένης σε πολύ χαμηλότερη τιμή από ότι ήθελε να τα πουλήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση μιλούσε για διαφάνεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση διαγράφει 375.000 χρέη του Μητρόπουλου προς το δημόσιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση καλούσε τον κόσμο να μην πληρώνει διόδια ή ΕΝΦΙΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση βάζει ποινή φυλάκισης για όποιον δεν πληρώνει διόδια και αυξάνει το κόστος του ΕΝΦΙΑ (ενώ προσθέτει επιπλέον φόρους).

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση έταζε κατώτατο μισθό 750+ ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση βγάζει συμβάσεις για εργασία στο δημόσιο χωρίς δικαιώματα και με μισθούς πείνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση έταζε 13η σύνταξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση μείωσε τις συντάξεις…ξανά!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση έλεγε ότι υποφέρουμε, πεινάμε, αυτοκτονούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση λέει ότι μπορούμε να δεχθούμε ακόμη 150.000 “πρόσφυγες”.

Είναι η πρώτη κυβέρνηση που κατάφερε να κάνει τόσο μεγάλο κακό στη χώρα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (capital controls – μεταναστευτικό – ρουσφέτια/ΕΡΤ).

Είναι η πρώτη φορά που έχουμε υπουργό παιδείας με απολυτήριο λυκείου και σύμβουλο παρά τω πρωθυπουργό σε θέματα ανάπτυξης…πρώην barman-delivery boy!

Αν δεν σας έπεισαν όσα προαναφέραμε, μπορείτε να δείτε ένα ακόμη άρθρο με πλήρη και εκτενή αναφορά στα αίσχη που έχουν κάνει (δείτε εδώ: η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση όλων των εποχών).

Δυστυχώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε εκλογές μέσα στο 2016. Όποιος τους ξαναψηφίσει είναι συνειδητά προδότης της χώρας.-





epikairotita.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Καλά να πάθεις !!! – Vol. 2"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator