ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 2,8 εκατ. ευρώ για έργα στα δίκτυα ύδρευσης του δήμου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

0



Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάσσονται δύο έργα ηλεκτρονικής αποτύπωσης του δικτύου διανομής νερού σε Ελασσόνα και Κόρινθο με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 6 εκατ. ευρώ και θα πραγματοποιηθεί από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Τα δύο έργα αφορούν στα εξής:

  • «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του δήμου Ελασσόνας», προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ και
  • «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του δήμου Κορίνθου», προϋπολογισμού 2,8 εκατ. ευρώ.

Με τα έργα αυτά δημιουργείται ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου με το οποίο επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτινων πόρων στους δύο δήμους, μέσω της ηλεκτρονικής αποτύπωσης του δικτύου διανομής του νερού. Με την εγκατάσταση του συστήματος τηλεμετρίας εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία του υδροδοτικού συστήματος και η καλύτερη αξιοποίηση του υδατικού δυναμικού, περιορίζονται οι απώλειες νερού, μειώνεται δραστικά το λειτουργικό κόστος και διασφαλίζεται η ποιότητα του πόσιμου νερού.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 2,8 εκατ. ευρώ για έργα στα δίκτυα ύδρευσης του δήμου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator