Ένοπλη ληστεία στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας! Τον έκλεισαν στην τουαλέτα και πήραν 35.000!

0



Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και το χρηματοκιβώτιό του φαίνεται να έβαλαν στο μάτι αδίστακτοι δράστες, οι οποίοι με ένα καλά σκηνοθετημένο τρόπο το πρωί της Κυριακής, κατάφεραν να αφαιρέσουν από την ιδιοκτησία της επιχείρησης περίπου 35.000 ευρώ…
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας γύρω στις 8:00 το πρωί δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο δεύτερο όροφο του ΚΤΕΛ όπου εκεί βρισκόταν ένας υπάλληλος. Έπειτα οι δράστες με πιστόλι τον ακινητοποίησαν κλείνοντάς τον σε τουαλέτα (!) και έκλεψαν μετά ανενόχλητοι από το χρηματοκιβωτιο το ποσό ύψους περίπου 35.000 ευρώ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας που ήρθε να ταράξει την κοινωνία της Τρίπολης.  Σύμφωνα με το ArcadiaPortal, οι ληστές ήταν καλά διαβασμένοι καθώς φαίνεται να γνώριζαν τον χώρο όπου βρίσκονταν τα χρήματα, καθώς κατευθύνθηκαν προς τα εκεί. Επίσης η επιλογή της Κυριακής είναι μία αρκετά καλή μέρα, καθώς στο γραφείο αυτό βρισκόταν μόνο ένας υπάλληλος ο οποίος δεν θα ήταν μεγάλο εμπόδιο.

Πηγή: arcadiaportal
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένοπλη ληστεία στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας! Τον έκλεισαν στην τουαλέτα και πήραν 35.000!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator