ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 61

0


Το Πολιτιστικό Βήμα αντλεί τη δύναμή του αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη του και από τους αναγνώστες του. Άρα λοιπόν έχει ανάγκη τη βοήθειά σας.

«Μάλλον δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πολλά κάθε φορά που απευθυνόμαστε στους αναγνώστες μας, σε όλους τους φίλους μας, ζητώντας την οικονομική τους ενίσχυση για τη στήριξη του «ΠΒΦ». Χωρίς ίχνος έπαρσης, νομίζουμε ότι το κάνουμε «ευπροσώπως».

Για να μπορούμε, λοιπόν, χωρίς προβλήματα, να συνεχίσουμε να εκδίδουμε το Φενεάτικο Βήμα, σας ζητάμε την οικονομική σας ενίσχυση. Ποτέ δεν δραματοποιήσαμε την κατάσταση. Ποτέ δεν είπαμε ότι το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ» κινδυνεύει. Ούτε τώρα θα το πούμε. Φροντίζουμε να λύνουμε τα προβλήματα πριν αυτά εμφανιστούν.

Γνωρίζουμε ότι όλοι τραβάμε ζόρια. (…) Αλίμονο αν χαθεί η δυνατότητά μας να ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΝΕΟ, να φωτίζουμε τις σκοτεινές πλευρές της εξουσίας.

Πάρτε στα χέρια σας το ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ και διαδώστε το παντού..προτείνετέ μας νέους συνδρομητές, νέους αναγνώστες!!»

Φ Ε Ν Ε Α Τ Η  Η  Σ Υ Ν Δ Ρ Ο Μ Η Σ Ο Υ  Ε I Ν Α Ι  Η  Δ Υ Ν Α Μ Η  Μ Α Σ !

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!
Να είστε πάντα καλά!

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ
Ιωάννης Γεωργ. Λαλιώτης
Email: ilaliotis@yahoo.gr

Σας ευχόμαστε , Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει. Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

Αυτές οι μέρες ας μεταφέρουν την μαγεία τους στα σπίτια μας και η νέα χρονιά να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 61"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator