Ολυμπία Οδός: Στην κυκλοφορία 9χλμ του τμήματος Κιάτο-Ξυλόκαστρο

0



Ακόμα μία -άτυπη αυτή τη φορά- παράδοση τμήματος δρόμου είχαμε στην Ολυμπία Οδό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ypodomes.com χθες 22 Δεκεμβρίου δόθηκαν στην κυκλοφορία 9χλμ δρόμου του τμήματος Κιάτο-Ξυλόκαστρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία καθώς κρίθηκε ότι θα βοηθήσει στην κίνηση των οδηγών κατά τη διάρκεια των γιορτών ενώ η επίσημη παράδοση του τμήματος που θα περιλαμβάνει και τον Ανισόπεδο Κόμβο Ξυλοκάστρου θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

Μαζί με το Κόρινθος-Κιάτο από χθες οι οδηγοί έχουν 29χλμ νέου κλειστού αυτοκινητόδρομου, ενώ απομένουν 91χλμ για να ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός μέχρι τον Κόμβο Ρίου, όπου συναντά την, σε κυκλοφορία, Περιμετρική Πάτρας.

Ο αυτοκινητόδρομος πρόκειται να δοθεί στην κυκλοφορία ως λειτουργικός, στα τέλη Μαρτίου, αφήνοντας για την περίοδο Απριλίου-Αυγούστου 5 σημεία: στο Καμάρι Κορινθίας, στο Δερβένι, στις Καμάρες, τα Αραχωβίτικα αλλά και την αποπεράτωση του Υπερκόμβου Ρίου.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολυμπία Οδός: Στην κυκλοφορία 9χλμ του τμήματος Κιάτο-Ξυλόκαστρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator