Περαχώρα: Απήγαγαν γνωστή δημοσιογράφο - Της έκαψαν το αυτοκίνητο

0



Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απαγωγής...

Όπως η ίδια περιέγραψε, οδηγούσε με το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση προς Λουτράκι όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την ακολουθούσαν.

Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για περιστατικό απαγωγής το Μάρτιο του 2014. Έκτοτε, έχει ζητήσει και έχει λάβει προστασία από την Ελληνική Αστυνομία. Όμως, όταν το βράδυ της Τρίτης βγήκε οδηγώντας από τα όρια της Αττικής, κάπου στο ύψος της Ελευσίνας, η Αστυνομία σταμάτησε να την ακολουθεί, καθώς μέχρι εκεί φτάνουν τα όρια δικαιοδοσίας της.

Οι άνθρωποι που την ακολουθούσαν, υπό την απειλή πιστολιού την ανάγκασαν να συνεχίσει την οδήγησή της έξω από το Λουτράκι και όταν έφτασαν στην Περαχώρα στο ύψος της Σκάρπας της είπαν να σταματήσει,

Χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, την κατέβασαν από το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά. Μάλιστα, της άφησαν και το κινητό αλλά και τα χρήματα που κουβαλούσε και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η γνωστή δημοσιογράφος, επικοινώνησε με το σύζυγό της, γνωστό δικηγόρο και αυτός με τη σειρά του με το Α.Τ. Λουτρακίου.

Στη συνέχεια, η γνωστή δημοσιογράφος, που επί 3 ώρες περιφερόταν μέσα στο κρύο, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γνωστή δημοσιογράφος που διαγνώστηκε σε κατάσταση σοκ αλλά είναι καλά στην υγεία της, λίγο μετά τις 10 το βράδυ έφυγε με το σύζυγό της (και συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη) με κατεύθυνση την Αθήνα.

loutrakiblog.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περαχώρα: Απήγαγαν γνωστή δημοσιογράφο - Της έκαψαν το αυτοκίνητο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator