Ποινή φυλάκισης για Αλαφούζο και Θωμαϊδη

0



Το Τριμελές Πλημμελειοδικίο Πειραιά καταδίκασε τον ιδιοκτήτη και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΣΕΛΙΜΗΣ

Με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών καταδικάστηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, καθώς και ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Δίκη στον ΣΚΑΙ” Κυριάκος Θωμαΐδης, με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικίου Πειραιά.

Η ποινή αφορά την κατηγορία της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως και για παραβίαση δικαστικής απόφασης από την ίδια τηλεοπτική εκπομπή.

Στο μεταξύ, σήμερα (Τρίτη, 20/12), με άλλη απόφαση του Δικαστηρίου οι κ. Αλαφούζος και Θωμαϊδης καταδικάστηκαν και σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, πάλι για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων για άλλη εκπομπή της “Δίκης στον ΣΚΑΙ”. Και στις δύο υποθέσεις, μηνυτής ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η είδηση της καταδίκης των Αλαφούζου και Θωμαΐδη έφερε και την… διαδικτυακή αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποινή φυλάκισης για Αλαφούζο και Θωμαϊδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator