Βάζει «λουκέτο» ο ΔΟΛ;

0



Φαίνεται πως η άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα ο ΔΟΛ, δεν είναι αναστρέψιμη.

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες ξεκινούν από τις 19:00 απόψε οι εργαζόμενοι στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη διαμαρτυρόμενοι για μη καταβολή δεδουλευμένων και αθέτηση των υποσχέσεων της διεύθυνσης του Ομίλου για διευθέτηση των προβλημάτων.

Ο ιστορικός εκδοτικός όμιλος, φαίνεται πως οδηγείται σε αναστολή λειτουργίας ή σε μετάβαση σε μια νέα εποχή. Στην σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων έγινε γνωστό πως ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης δεν μπορεί και δεν προτίθεται να καλύψει τα ποσά που αφορούν οικονομικές απαιτήσεις ως προς τα δεδουλεμένα, τις αποζημιώσεις, και τις λοιπές εκκρεμότητες.

Ηδη από απόψε στις 19.00 η ΕΣΗΕΑ προκηρύσσει απεργία διαρκείας με την μορφή 24ΩΡΩΝ επαναλαμβανόμενων απεργιών σε όλα τα Μέσα του ΔΟΛ και πλέον όπως έγινε γνωστό εκτός απροόπτου το συγκρότημα θα περάσει από την 1η Ιανουαρίου στις τράπεζες για να γίνει εκκαθάριση εν λειτουργία.

Είναι γνωστό ότι όλους τους προηγούμενους μήνες, ο κ. Ψυχάρης προσπαθούσε να βρει λύση για το μέλλον του συγκροτήματος, αλλά δυστυχώς, οι συζητήσεις με τον κ. Αλαφούζο -που είχε δείξει ενδιαφέρον – «πάγωσαν» .

Σε αναρτήσεις τους στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook, γνωστοί δημοσιογράφοι του «Βήματος» απαοχαιρετούν με θλίψη το γνωστό δημοσιογραφικό συγκρότημα.





ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βάζει «λουκέτο» ο ΔΟΛ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator