Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν εκλογές – Πάμε ολοταχώς σε νέο μνημόνιο και όλοι πια το παραδέχονται

0



Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν εκλογές. Οι συχνές εμφανίσεις Τσίπρα, τα διαγγέλματα, οι περιοδείες, η αλίευση ψήφων από την όμορη φασιστική άκρη, είναι κάποιες μόνο ενδείξεις. Μερικές ακόμη από τις αιτίες που οδηγούν το καθεστώς σε κάλπες:

Γράφει ο Josef Kapa

– Φοβούνται την ολοκληρωμένη σχεδόν ενοποίηση του λόμπι της δραχμής υπό την κοκκινόμαυρη Ζωή. Όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την Ζωή 3,1 αντί για 2,9 καταλαβαίνει κανείς ότι οι εγχώριες κερδοσκοπικές ελίτ, βρήκαν καινούργιο ηγέτη και τζογάρουν πάνω του. Για αυτό και ο Τσίπρας κοιτάζει να πιάσει στασίδι στο ακροδεξιό μισαλλόδοξο κοινό, βαφτίζοντας το ξανά αδικημένο και παραμελημένο. Χ.Α., Τσίπρας και Ζωή θα διεκδικήσουν με πάθος το φασιστικό κοινό, με αμφίβολο αποτέλεσμα. όσο πιο γρήγορα οι εκλογές τόσο πιο απροετοίμαστη κόρη.

– Οι εκλογές θα γίνουν με λίστα. Ο Τσίπρας θα συνεχίσει με το υπάρχον βουλευτικό του προσωπικό, το οποίο έχει δώσει διαπιστευτήρια υποταγής, ενώ όλοι οι άλλοι θα βγουν ζημιωμένοι. Ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να συνυπάρχει με μια σούπα καραμανλομειμαρακικων και η Φώφη με ένα εκρηκτικό μείγμα δελφίνων- βενιζελικών -ανδρουλακικών- παλαιολιθικών ΠΑΣΟΚων. Ένα κακό αποτέλεσμα , θα τους ξαποστείλει και τους δυο και θα αναδείξει στην ΝΔ τον νεότερο Καραμανλή και στο ΠΑΣΟΚ κάποιον μεταξύ Ανδρουλάκη και Γερουλάνου.

– Πάμε ολοταχώς σε νέο μνημόνιο και όλοι πια το παραδέχονται. Το καθεστώς δεν θα κάνει μετωπική με τους εταίρους, αλλά πιθανότατα θα ζητήσει διευρυμένη πλειοψηφία. Αν πάρει τους 180 θα έχει ξεφτιλίσει τον Μητσοτάκη. Αν δεν πάρει, θα πάει σε εκλογές κατηγορώντας την ΝΔ για παλινωδίες και εθνική προδοσία.

– Τα κυλιόμενα γκάλοπ έδειξαν ότι οι Έλληνες παραμένουν ΚΟΥΤΆΒΙΑ. Με μια παροχή επιζήμια για το σύνολο της χώρας , ο Τσίπρας για πλάκα μείωσε μιάμισι μονάδα την διαφορά. Σε συνθήκες βούρκου που θα γίνουν οι εκλογές και με το ταμείο του Κράτους λάφυρο οι εκλογές θα είναι τουλάχιστον ντέρμπι , αν γίνουν άμεσα.

Ας κάνουν τα κουμάντα τους οι αντιπολιτευόμενοι. Ο Τσίπρας είναι ικανός για όλα. Όπως ο Μαδούρο έκλεψε τα προϊόντα μιας εταιρείας και τα μοίρασε στον λαό, έτσι και ετούτος »έκλεψε» χρήματα από Νοσοκομεία, Παιδεία, ανέργους και τα έδωσε στο κοινό του. Σε λίγο θα κάνει και χειρότερα. Θα τον αφήσουμε;
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν εκλογές – Πάμε ολοταχώς σε νέο μνημόνιο και όλοι πια το παραδέχονται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator