Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

0


Ως επιχειρηματίες ξέρουμε ν' αγωνιζόμαστε, να ρισκάρουμε, να οργανώνουμε, να λειτουργούμε, να συντονίζουμε, να ελέγχουμε, μα πάνω απ' όλα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας, στους εργαζόμενους, στο κράτος, στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, στην κοινωνία.

Όμως, δίπλα μας, υπάρχουν άνθρωποι που αυτή τη χρονική στιγμή δεν τα καταφέρνουν, είτε γιατί έκαναν δικά τους λάθη, είτε γιατί πλήρωσαν λάθη άλλων, είτε γιατί έτσι τους τα έφερε η ζωή.

Ένα σημαντικό μήνυμα, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και προσωπικής ικανοποίησης, είναι η συμμετοχή μας σε μία μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Μητρόπολη Κορίνθου και η Θεοπροσφορά, που λειτουργεί στην Κόρινθο, Περιάνδρου 7, με υπεύθυνο Ιερέα τον πατέρα Αρκάδιο.

Η RAP MEDIA, μετά από έγκριση, και σε πλήρη συνεργασία και συντονισμό με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συντονίσει τα μέσα μαζικής επικοινωνίας για την ενημέρωση και τις επιχειρήσεις του νομού για την προσφορά μας σε είδος, στη Θεοπροσφορά Κορίνθου.

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του νομού να συμμετάσχουν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας, απευθείας στη Θεοπροσφορά Κορίνθου, τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 8-12μμ, και συγκεκριμένα τα παρακάτω είδη :

Λάδι, ζάχαρη, ρύζι, φακές, φασόλια, μακαρόνια, κοφτό μακαρονάκι, κριθαράκι, τοματοχυμό, γάλα.

Στις σημερινές συνθήκες, η κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, μπορεί και πρέπει να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς, με στόχο την αλλαγή και την ανασυγκρότηση, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι κι εμείς, ως επιχειρηματίες, θα πρέπει να μπούμε μπροστά και να δώσουμε το δικό μας, αποτελεσματικό παρόν.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας πατήστε το link στη σελίδα του Facebook


Για πληροφορίες – διευκρινίσεις στο τηλ. της RAP MEDIA : 27416 008888

Για την RAP MEDIA
Ραψωματιώτης Δημήτρης
20-12-2016

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι, μέχρι στιγμής, τα εξής ΜΜΕ :







Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator