Rap Media: ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

0



Η Rap Media ενώνει τις δυνάμεις της με όλους τους πολίτες και φορείς της Κορινθίας, επιθυμώντας να συνδράμει στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη της Κορίνθου, με στόχο την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

«Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης», και σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης δεν περισσεύει κανείς.

Μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, δημιουργούμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας από όλο το νομό Κορινθίας για τις οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Γεμίζουμε τα ράφια της «Θεοπροσφοράς» με λάδι, φασόλια, φακές, ρεβύθια, μακαρόνια, κοφτό μακαρονάκι, τοματοχυμούς, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ. Προσφέρουμε παιχνίδια για ν' ανθίσουν ξανά τα παιδικά χαμόγελα.

«Ελάτε να δώσουμε δύναμη στη συλλογικότητα και να κάνουμε το μήνυμα κίνημα ! »

Καλούμε όλες τις σχολικές μονάδες του νομού να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε οι συνδετικοί κρίκοι μίας τεράστιας αλυσίδας ανθρωπισμού και προσφοράς, σχηματίζοντας μία αγκαλιά που θα χωράει όλο τον κόσμο που την έχει ανάγκη. Η συμβολή σας, θα κάνει αυτήν την εκστρατεία πιο δυνατή, θα προτρέψει και θα παραδειγματίσει, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή και άλλων «κρίκων». Και όσο πιο πολλοί οι κρίκοι, τόσο πιο δυνατή η αλυσίδα.

Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιείται απευθείας στη Θεοπροσφορά Κορίνθου (Περιάνδρου 7), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 8-12μμ. Για τη διευκόλυνσή σας ωστόσο σε σχέση με τη συλλογή και μεταφορά τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας και την υπεύθυνη της δράσης κα Τζένη Σουκαρά στο τηλέφωνο 27416 00888, προκειμένου να σας προσφέρουμε την όποια δυνατή βοήθεια.

Όποιο σχολείο επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση «Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά», αρκεί να δημοσιεύσει την πρόθεσή του στη σελίδα στο facebook «Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά» (https://www.facebook.com/ueoprosfora/?fref=ts). Κατόπιν τούτου, η συμμετοχή του θα ανακοινώνεται στις δημοσιεύσεις - ενημερώσεις της σχετικής σελίδας με σκοπό την ενθάρρυνση και παρότρυνση όλων των σχολικών μονάδων.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι, μέχρι στιγμής, τα εξής ΜΜΕ :



Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Rap Media: ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator