Δολοφονία Κουμπούρα: "Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και τη σκότωσα" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 39χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με μέχρι τη Θώμη Κουμπούρα στο σπίτι της στη Λαμία πριν μια εβδομάδα.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την παιδοψυχίατρο και μόλις εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος θόλωσε και την δολοφόνησε.

"Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας... είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια", φώναζε στον 39χρονο, όταν έβγαινε από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, ο αδελφός του θύματος.



Αμέσως μετά, τα αδέλφια της Θώμης Κουμπούρα μίλησαν για την απόφαση των δικαστικών λειτουργών, υπέρ της προφυλάκισης του κατηγορουμένου.



Υπενθυμίζεται, πως πέρα από το DNA που ταυτοποιήθηκε και όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν σε βάρος του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, σύμφωνα με πληροφορίες στην παραληρηματική απολογία του ο 39χρονος εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του:

"Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα..." είπε, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή φέρεται να είπε:

"Αν το έχω κάνει εγώ, μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή, που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις...".

Πηγή: Με πληροφορίες από lamiastar.gr και lamiareport.gr.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δολοφονία Κουμπούρα: "Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και τη σκότωσα" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator