Μ. Νικολάου: "Οι πουθενάδες των ανύπαρκτων τρακτέρ στην Πελοπόννησο μας αποκαλούν προδότες"

0


Τρελαμένος .
Διάβασα την ανακοίνωση των ανεξάρτητων- ανεξάντλητων - αντιμνημονιακών- ενωτικών- κενωτικών-μικρομεσαίων βαρών, "Αγροτικών" –«συλλόγων».
Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι άλλωστε.
οι Πουθενάδες του Ισθμού,
οι Πουθενάδες της Πελοποννήσου,
οι Πουθενάδες των ανύπαρκτων τρακτέρ σε όλη την Πελοπόννησο, μας εγκαλούν ως αγροτικούς συλλόγους και την υπό ίδρυση ομοσπονδία ΝΟΜΙΜΩΝ αγροτικών συλλόγων γιατί δεν πήγε να συζητήσει μαζί τους.
Οι άνθρωποι που δεν πάτησαν στον Ισθμό, οι άνθρωποι που όταν εμείς εισπράτταμε χημικά στο Χαϊδάρι γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να φτάσουμε στην Αθήνα και να φανεί η πρωτοφανής μαζικότητά μας , οι απίστευτοι αυτοί τύποι παιδιά αυτών που κερνούσαν τσίπουρο τον Τσίπρα και κανόνιζαν το αφορολόγητο ΜΟΝΟ των δικών τους επιδοτήσεων κάτω από το τραπέζι μας λένε εμάς μνημονικούς, συζητητές της κυβέρνησης, μεγαλοαγρότες ,ευκαιριακούς ,προδότες ξεπουλημένους.
Ποιοι;
Αυτοί που όταν η κρατική καταστολή μας τσάκισε στην λεωφόρο Αθηνών παρέλαυναν με τα αξίας πολλών χιλιάδων τρακτέρ τους οι «μικροαγρότες» στο Σύνταγμα με την ευγενή συμπαράσταση και την συνοδεία της αστυνομίας και της κυβέρνησης.
Με εξέδρα στημένη και με μικροφωνική φροντισμένη ήδη από τον έτερο αντιμνημονιακό Καμίνη, με τα παιδιά της ΚΝΕ περιφρούρηση γύρω γύρω ,γραμματεία που έκανε διαδικτυακή έρευνα στους ομιλητές για να επιτρέπουν να μιλούν μόνο οι αρεστοί ενώ τους άλλους τους έτρωγε το σκοτάδι ,που ούτε οι σύλλογοι τους δεν ακουστήκαν καν ότι συμμετείχαν, με το ΠΑΜΕ να κάνει επίσημα εμφάνιση με κομματικές σημαίες ενώ άλλα είχαν συμφωνηθεί, με την απαράδεκτη αυτή ανακοίνωση νομίζουν ότι βοηθούν στην δημιουργία ενωτικού κλίματος που τόσο έχει ανάγκη ο κατακερματισμένος αγροτικός συνδικαλισμός.
Η απάντηση νομίζω όλων των αγροτών της Πελοποννήσου θα είναι μια.
Συμμετοχή στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ αγροτικούς συλλόγους , δημιουργία νέων Καλικρατικών συλλόγων αγροτών όπου δεν υφίστανται, και πάλη μέσα από αυτούς και την υπό ίδρυση ΝΟΜΙΜΗ ομοσπονδία μας για να μην χάσουμε το τελευταίο που μας απέμεινε .
ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Τρελαμένος .
Διάβασα την ανακοίνωση των ανεξάρτητων- ανεξάντλητων - αντιμνημονιακών- ενωτικών- κενωτικών-μικρομεσαίων βα...
Δημοσιεύτηκε από Μάκης Νικολάου στις Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ. Νικολάου: "Οι πουθενάδες των ανύπαρκτων τρακτέρ στην Πελοπόννησο μας αποκαλούν προδότες""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator