Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας: Καταραμένοι και ψεύτες οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι

0



Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας στην Τουρκία χαρακτήρισε «καταραμένο» το σκάκι και υποστήριξε ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι που παίζουν αυτό παιχνίδι είναι ψεύτες».
«Xειρότερο από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια και από το να καταναλώνεις χοιρινό κρέας»

«Το να παίζεις σκάκι είναι χειρότερο από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια και από το να καταναλώνεις χοιρινό κρέας… Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι πιο επιρρεπείς σε ψέματα από τους άλλους.

»Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι δεν μπορούν να πουν το Shahada (σ.σ. δήλωση της ισλαμικής πίστης), ενώ πεθαίνουν» είπε ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού (Ahmet Mahmut Ünlü) και συμπλήρωσε πως «οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι… Θα πρέπει να προσεύχονται αντί να παίζουν παιχνίδια όπως αυτό».

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γνωστός καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του με πιο πρόσφατη αυτή που υποστήριξε ότι το στοματικό σεξ δεν είναι απαγορευτικό στο Ισλάμ, καθώς όπως επισημαίνει «δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο».
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας: Καταραμένοι και ψεύτες οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator