Συναγερμός σε όλη την Κορινθία: Ύποπτο κρούσμα της γρίπης των πτηνών (Έγγραφα)

0



Ύποπτο κρούσμα της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε στην Αρκαδία με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας...

Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση της γρίπης των πτηνών από τα άγρια πτηνά στα πουλερικά.

Στην ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας σημειώνει, ότι σύμφωνα με τα μέτρα βιοασφάλειας για τη γρίπη των πτηνών, όπως προβλέπει σχετική υπουργική απόφαση «απαγορεύεται η διατήρηση των πουλερικών (οικόσιτων, ελευθέρας βοσκής, βιολογικής εκτροφής κ.λ.π.): σε μη περιφραγμένους χώρους σε όλη την επικράτεια, καθώς και σε ανοιχτούς χώρους εκτροφών σε περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων από υγροβιότοπους, ποταμούς, λίμνες και κάθε είδους υδατοσυλλογές.


korinthostv,gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συναγερμός σε όλη την Κορινθία: Ύποπτο κρούσμα της γρίπης των πτηνών (Έγγραφα)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator