Μέλη της νεολαίας του κόμματος της Κωνσταντοπούλου αποχωρούν με… «καρφάρες»

0



Σε καταγγελίες κατά της «Πλεύσης Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου προχωρά μέλος της νεολαίας του κόμματος με βαριές καταγγελίες εναντίον της.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας επίθεση για τις επικρατούσες εργασιακές συνθήκες εντός της «Πλεύσης Ελευθερίας».


«Οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!», σημειώνει μεταξύ άλλων και προσθέτει:

«Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους».

«Καρφιά» αφήνει όμως και ένα ακόμη μέλος και στέλεχος του κόμματος. Ο λόγος για τη Μαρία Σπανού, η οποία απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter, αναφέρει: «Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μέλη της νεολαίας του κόμματος της Κωνσταντοπούλου αποχωρούν με… «καρφάρες»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator